De Sănătate

Consumati O Ceasca Din Aceasta Bautura In Fiecare Dimineata Pentru A Indeparta Depozitul De Grasime Si Pentru A Preveni Cresterea In Greutate

In zilele noastre, sanatatea precara este cea mai mare problema cu care ne confruntam. In Statele Unite ale Americii obezitatea este o problema nationala, reprezentand principalul factor de deces. Afland aceste lucruri, putem intelege de ce, din ce in ce mai multi oameni manaca sanatos si fac sport, singurul lucru sigur pe care il pot face pentru pierderea in greutate. Insa, pe langa exercitii, exista si alte lucruri mici pe care le putem face pentru a castiga lupta cu kg in plus.

Aceasta bautura speciala va ajuta organismul sa reduca nivelul de colesterol si numarul kg.

Iata de ce aveti nevoie:
-5 lamai organice;
– 5-6 fire de patrunjel;
– 3 l. apa;
– 1 lingura bicarbonat de sodiu.

Instructiuni:

Taiati lamaile si patrunjelul dupa care puneti totul la fiert timp de 2 ore, la foc mic. Atunci cand timpul a trecut, luati recipientul de pe aragaz si lasati sa se aseze, o ora. Indepartati ingredientele si puneti din nou la fiert pentru inca 3 ore.
La final, trebuie sa va ramana 1.5 l de sirop. Beti in fiecare dimineata intr-un pahar mic; compozitia ar trebui sa va ajunga timp de 15 zile.