De Sănătate

Floarea arborelui cu bani – un prevestitor al bogăției! Cum convingeți planta să înflorească?

Arborele de jad, crassula ovata sau copacul cu bani de sute de ani este considerat un simbol al bogăției și al succesului financiar, un talisman al banilor. Fiecare din noi a văzut această plantă cu frunze cărnoase, dar puțin au avut norocul să vadă arborele cu bani în floare.

Se crede că, dacă arborele de jad înflorește, este timpul să vă așteptați la o creștere semnificativă a veniturilor. Deci, cum putem convinge copacul cu bani să înflorească și să aducă noroc în casă?

Condițiile în care arborele de jad înflorește

De regulă, planta înflorește nu mai devreme de 5-10 ani de viață. Și pentru asta este nevoie să țineți cont de câteva condiții:

1.Ca și tuturor plantelor suculente, arborelui cu bani îi place să fie udat moderat. Nu este nevoie să o stropiți mai des de o dată în 1-2 săptămâni. Irigarea în exces și stagnarea apei sunt dăunătoare pentru această plantă.

2.Este important ca arborele să fie amplasat la loc cu multă lumină și să savureze cât mai mult din lumina zilei, atunci planta are mai multe șanse să înflorească.

3.Fertilizați și hrăniți planta. Puteți folosi același îngrășământ ca și pentru cactus.

4.În primăvară, când trece frigul, începeți să o scoateți la aer sau aerisiți mai des apartamentul.

5.Pe măsură ce crește, transplantați planta în ghiveci nou. Acesta nu ar trebui să fie prea adânc. Dacă are o cantitate mare de pământ, rădăcina copacului cu bani se extinde în jos, iar planta crește în sus, din acest motiv devine subțire și firavă.

6.Înlăturați la timp frunzele uscate și ofilite.

Pentru a crește energia acestui simbol al bunăstării, urmați următoarele sfaturi:

Semne din popor despre copacul cu bani

1.Oferiți-i copacului cu bani multă atenție. Încercați să vă împrieteniți. Plantei îi place comunicarea. Povestiți-i despre problemele dumneavoastră materiale, mulțumiți-i pentru ajutor și împărtășiți-i planurile financiare pentru întreaga săptămână.

2.Se crede că praful de pe frunzele arborelui scade energia financiară a plantei și poate deveni un obstacol în calea fluxului de venituri. Chiar dacă nu credeți în magia acestui ritual, se recomandă să ștergeți periodic frunzele arboreului de jad.

3.Potrivit regulei de feng-shui, partea de sud-est a locuinței este responsabilă de bogăție. Anume în acest loc copacul cu bani își va manifesta mai puternic posibilitățile sale energetice.

4.Pentru a spori bunăstarea, pe copac se leagă bancnote sau se fixează între frunze, astfel crește potențialul. Periodic, banii se schimbă, activând astfel rotația banilor.

5.Se știe că banii iubesc să fie numărați. Deci, puteți atrage bunăstarea financiară numărând frunzele plantei. Faceți acest lucru în timp ce le ștergeți de praf.

Sperăm că ați urmat corect recomandările și arborele de jad vă va aduce noroc. Pe lângă beneficiile financiare, planta mai are și o mulțime de proprietăți de vindecare.