De Sănătate

SA NU CUMVA SA INCERCI ASA CEVA! Trucul FALS pentru întărirea unghiilor care te LASA CU RANI GRAVE! Iata cat este de PERICULOS

Trucurile de înfrumusețare nu sunt puține și de multe ori sunt mai accesibile decât ne așteptăm. Cu toate astea, încercarea lor ne poate costa mai mult decât ne așteptam.

Conform BrightSide, un truc de înfrumusețare s-a dovedit a fi fals și chiar dăunător după ce a fost încercat de mai multă lume. Acesta ar fi trebuit să întărească unghiile, însă nu are niciun efect pozitiv de fapt.

”Rețeta” trucului ”minune” sună așa: amestecă ulei călduț cu suc de lămâie și înmoaie-ți mâinile în compoziție. Sună simplu, și, ce te poate răni? Uleiul hidratează pielea, iar sucul de lămâie are vitamine. Cu toate astea, această procedură îți usucă cuticulele, pielea, iar unghiile vor fi mult mai vulnerabile ruperii și rănirii în general.

Mai mult decât atât, lămâia este o alergie pe care multe persoane o au, așa că dacă decizi să încerci vreun truc pe bază de lămâie ar trebui să te consulți cu medicul de familie mai întâi.

Ca să stai departe de incidente, cel mai sigur sfat pe care ți-l putem da este să te consulți cu medicul tău de familie la orice decizie iei și orice truc încerci, atât pentru înfrumusețare, dar și pentru îmbunătățirea funcționalității corpului.